Eski milli futbolcu Serhat Akın, Beykoz'da silahlı saldırıya uğradı. Olayın güvenlik kamerası görüntüleri ortaya çıktı ve Akın'ın sağlık durumu iyiye gidiyor.

Silahlı Saldırı Anı Kamerada

Serhat Akın, Kavacık Mahallesi Şehit Teğmen Ali Yılmaz Sokak'ta yanındaki kişiyle birlikte binadan çıktığı sırada hızla koşarak gelen bir kişi tarafından silahla vuruldu. Güvenlik kameralarına yansıyan görüntülerde, saldırganın silahla ateş ettiği ve daha sonra motosikletle olay yerinden kaçtığı görülüyor. Silahlı saldırıda ayağından yaralanan Serhat Akın, Ataşehir'deki özel bir hastanede tedavi altına alındı.

Sosyal Medya Paylaşımıyla Duyurdu

Fenerbahçe'nin eski futbolcusu ve spor yorumcusu olan Serhat Akın, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda saldırıyı duyurdu. Paylaşımında, "Program çıkışı ayaklarıma sıktılar. Son sözümüz Fenerbahçe" ifadelerini kullandı.

Babasının Hediye Ettiği Yeni Aracıyla Yaptığı Kazada Can Verdi Babasının Hediye Ettiği Yeni Aracıyla Yaptığı Kazada Can Verdi

Fenerbahçe Spor Kulübü'nden Açıklama

Fenerbahçe Spor Kulübü, Serhat Akın'a yapılan saldırıyı kınayan bir açıklama yaptı. Kulüp, "Eski futbolcumuz Serhat Akın'a yapılan silahlı saldırıyı kınıyoruz. Kendisine geçmiş olsun dileklerimizi iletiyor, acil şifalar diliyoruz. Faillerin en kısa sürede adalet önünde hesap vermesini bekliyoruz" ifadelerini kullandı.

Tuncay Şanlı'dan Ziyaret

Eski futbolcu Tuncay Şanlı, hastanede Serhat Akın'ı ziyaret etti. Şanlı, "Şu anda durumu gayet iyi, morali bozuk. Yarın bir ameliyata alınacak. O benim kardeşim, beraber çok güzel şeyler yaşadık. Umarım bir an önce sağlığına kavuşur" diye konuştu.

Kaynak: DHA