3 hafta önce Gündem

Şehit polis Şeyda Yılmaz’ın eşi Semih Yılmaz, eşinin vurulduğu anı telsizden öğrendiğini ve yaşadığı acıyı dile getirdi. Şeyda Yılmaz’ın mezarı, ziyaretçi akınına uğruyor.

3 hafta önce Gündem

Eski milli futbolcu Serhat Akın, Beykoz'da silahlı saldırıya uğradı. Ayağından vurulan Akın'ın sağlık durumu iyi, polis saldırganı arıyor.

1 ay önce Yaşam

Türkiye'de doğuşta beklenen yaşam süresi 77,3 yıla düştü. Kadınlar, erkeklerden 5,3 yıl daha uzun yaşıyor. Eğitim düzeyi arttıkça beklenen yaşam süresi de uzuyor.

1 ay önce Gündem

Kütahya’da babasının hediye ettiği otomobille kaza yapan 21 yaşındaki Mehmet Ali Güler, tüm müdahalelere rağmen yaşamını yitirdi. Güler’in askerden yeni döndüğü öğrenildi.

2 ay önce Ekonomi-Finans

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası, politika faizini yüzde 50'de sabit tuttu. Enflasyon risklerine karşı sıkı para politikası kararlılıkla sürdürülecek ve fiyat istikrarı için tüm araçlar kullanılacak.

2 ay önce Ekonomi-Finans

ABD’de Tüketici Fiyat Endeksi temmuzda yıllık %2,9 artışla beklentilerin altında kaldı. Enflasyon, 3,5 yılın en düşük seviyesine gerilerken, çekirdek TÜFE de öngörülerle uyumlu gerçekleşti.

2 ay önce Bilim-Teknoloji

Elon Musk'ın sahibi olduğu X sosyal medya platformu, kişisel verileri izinsiz kullandığı gerekçesiyle 9 Avrupa Birliği ülkesinde şikayet edildi. Veri güvenliği endişeleri büyüyor.

2 ay önce Gündem

15 Eylül'de başlayacak doğrulanmış ilan sistemiyle sahte emlak ilanları engellenecek. E-Devlet yetkilendirmesiyle güvenli satış süreci sağlanacak.

2 ay önce Spor

Trabzonspor, Süper Lig'in ilk haftasında Sivasspor ile golsüz berabere kalarak sezona hayal kırıklığıyla başladı. Şampiyonluk hedefiyle yola çıkan takımın performansı taraftarları memnun etmedi.

2 ay önce Spor

Süper Lig'in 66 yıllık geçmişinde unutulmaz anlar ve kırılan rekorlarla dolu bir tarih var. En çok şampiyon olan takımdan, en gollü maça kadar lig tarihinin en dikkat çekici "en"leri bu haberde!