2024-2025 Trendyol Süper Lig sezonu öncesinde kulüpler, kombine biletlerini satışa sunmaya başladı. Fiyatlar arasında büyük farklılıklar göze çarparken, taraftarların bütçelerine göre birçok seçenek sunuluyor. En ucuz kombine bilet Konyaspor’dan gelirken, en pahalı kombineler ise Fenerbahçe tarafından satışa çıkarıldı.

Fenerbahçe'nin Kombine Fiyatları Zirvede

Fenerbahçe, bu sezon da en pahalı kombine biletleri sunan kulüp oldu. Maraton alt E blok ve Fenerium alt E blok kombineleri 325 bin TL'den satışa sunuldu. Bu fiyat, geçtiğimiz sezonda olduğu gibi bu sezon da Süper Lig’in en pahalı kombine bileti olarak dikkat çekiyor. Fenerbahçe'nin diğer tribünlerinde de fiyatlar oldukça yüksek. Maraton alt ve Fenerium alt kombineleri 62 bin TL ile 325 bin TL arasında değişirken, aynı tribünlerin üst katları için 24 bin TL ile 46 bin TL arasında fiyatlar belirlendi. Kale arkası öğrenci biletleri ise daha uygun fiyatlarla, 9 bin TL’den satışa sunuldu.

Konyaspor'dan Uygun Fiyatlı Kombineler

Ligin en ucuz kombine biletini sunan kulüp Konyaspor oldu. Yeşil-beyazlı ekip, kale arkası üst tribün biletlerini sadece 800 TL’den satışa çıkardı. Geçtiğimiz sezon kombine sahibi olan taraftarlar ise bu biletleri 600 TL gibi daha düşük bir bedelle yenileme fırsatı buldu. Konyaspor’un diğer tribünlerinde ise bilet fiyatları 1000 TL ile 25 bin TL arasında değişiklik gösteriyor.

Galatasaray'da Kombine Yenileme Oranı Yüksek

Son iki sezonun şampiyonu Galatasaray’da, geçen sezon kombine sahibi olan taraftarların yüzde 97’si biletlerini yeniledi. Sarı-kırmızılı kulüp, bu sezon kale arkası kombinelerini 14 bin TL ile 16 bin TL, diğer tribün biletlerini ise 32 bin 500 TL ile 112 bin 500 TL arasında satışa sundu. Geçen sezon kombine fiyatları 6 bin TL ile 44 bin TL arasında değişirken, bu sezon fiyatlarda önemli bir artış gözlendi.

Beşiktaş ve Diğer Takımlarda Kombine Fiyatları

Beşiktaş, yeni sezon için kombine biletlerini 11 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa sundu. En pahalı kombineler ise VIP tribünlerde olup, 240 bin TL’ye kadar çıkıyor. Trabzonspor’da ise kombine fiyatları 5 bin TL ile 50 bin TL arasında değişiyor.

Yeni Takımların Kombine Fiyatları

Süper Lig’in yeni ekiplerinden Bodrum FK, yüksek fiyatlı kombineleriyle dikkat çekiyor. Kulüp, kombine biletlerini 15 bin TL ile 90 bin TL arasında değişen fiyatlarla satışa sundu. Göztepe ve Eyüpspor gibi diğer yeni ekipler de kombine biletlerini taraftarlarına sundu ve fiyatlar 900 TL’den başlayıp 28 bin TL’ye kadar çıkıyor.

Trabzonspor'un Sessiz Fırtınası: İlk Haftadan Hayal Kırıklığı Trabzonspor'un Sessiz Fırtınası: İlk Haftadan Hayal Kırıklığı

Kaynak: AA