Muğla'nın Milas ilçesinde yaşanan trajik bir kazada, dünya turuna çıkan ünlü Rus sosyal medya fenomeni Tatiana Ozolina (38) hayatını kaybetti. Aynı yönde ilerleyen iki motosikletin çarpışması sonucu meydana gelen kazada, diğer sürücü Onur Obuk (29) ise ağır yaralandı.

Türkiye’de Yaşam Süresi 77,3 Yıla Düştü: Kadınlar Önde Türkiye’de Yaşam Süresi 77,3 Yıla Düştü: Kadınlar Önde

Kaza, dün saat 17.30 sıralarında Söke-Milas kara yolunda gerçekleşti. Milas istikametine doğru seyir halinde olan Onur Obuk yönetimindeki 01 ATM 970 plakalı motosiklet, Rus sosyal medya fenomeni Tatiana Ozolina'nın kullandığı 4898 AM 55 plakalı motosiklete arkadan çarptı. Çarpışmanın etkisiyle savrulan motosikletler bariyerlere çarparak durabildi.

Kazanın ardından olay yerine çok sayıda sağlık ve polis ekibi sevk edildi. Sağlık ekiplerinin yaptığı kontrollerde, Tatiana Ozolina'nın olay yerinde yaşamını yitirdiği belirlendi. Ağır yaralanan Onur Obuk ise acilen Milas Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı ve sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu bildirildi.

Tatiana Ozolina'nın cansız bedeni, otopsi işlemleri için Muğla Adli Tıp Kurumu morguna götürüldü. Ozolina'nın dünya turu kapsamında Türkiye'ye geldiği ve bu nedenle Milas'ta bulunduğu öğrenildi.

Kazayla ilgili soruşturma devam ediyor.

Kaynak: DHA